Patty Jenkins: "Einde Wonder Woman in zicht"

De regisseuse vermoedt het na drie films wel welletjes te vinden.

Patty Jenkins denkt dat haar avontuur er na Wonder Woman 3 op zit. Dat zegt ze in een interview met het Duitse blad Geek.

"Wonder Woman 3 is waarschijnlijk de laatste Wonder Woman-film die ik maak. In die film moet ik alles stoppen wat ik nog wel tonen aan de wereld", vertelt de regisseuse. "Daar moeten we goed over nadenken met elkaar".

Jenkins vindt het belangrijk om steeds iets nieuws te doen. In Wonder Woman 84 zal Gal Gadots Diana Prince sterker zijn dan ooit en te maken krijgen met meer dilemma's.

"De tweede film gaf me de kans om veel dingen te doen die niet in de eerste film pasten. Ik vond het geweldig om het oorsprongsverhaal te vertellen, maar we hebben nog niet echt gezien waar ze echt toe in staat is. Het is leuk om nu de top van haar kunnen te laten zien", teaset Jenkins.

"Maar het is ook belangrijk dat ze het opneemt tegen haar interne problemen: ze is een Godin en probeert de mensheid te helpen", vervolgt ze. "Ze is niet alleen iemand die het kwaad bestrijdt, maar probeert slechteriken ook te laten zien hoe ze hun leven kunnen beteren. Dat levert interessante dillema's op".

NieuwsFilm

meest populair