Algemeen

Patty Jenkins: "Einde Wonder Woman in zicht"

De regisseuse vermoedt het na drie films wel welletjes te vinden.

door Jeffrey Kouters om 16:38 in Algemeen
Patty Jenkins denkt dat haar avontuur er na Wonder Woman 3 op zit. Dat zegt ze in een interview met het Duitse blad Geek.

"Wonder Woman 3 is waarschijnlijk de laatste Wonder Woman-film die ik maak. In die film moet ik alles stoppen wat ik nog wel tonen aan de wereld", vertelt de regisseuse. "Daar moeten we goed over nadenken met elkaar".

Jenkins vindt het belangrijk om steeds iets nieuws te doen. In Wonder Woman 84 zal Gal Gadots Diana Prince sterker zijn dan ooit en te maken krijgen met meer dilemma's.

"De tweede film gaf me de kans om veel dingen te doen die niet in de eerste film pasten. Ik vond het geweldig om het oorsprongsverhaal te vertellen, maar we hebben nog niet echt gezien waar ze echt toe in staat is. Het is leuk om nu de top van haar kunnen te laten zien", teaset Jenkins.

"Maar het is ook belangrijk dat ze het opneemt tegen haar interne problemen: ze is een Godin en probeert de mensheid te helpen", vervolgt ze. "Ze is niet alleen iemand die het kwaad bestrijdt, maar probeert slechteriken ook te laten zien hoe ze hun leven kunnen beteren. Dat levert interessante dillema's op".

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Ik had gehoopt dat het na 1 film wel welletjes zou zijn.

Arnold_FF7

Avatar

Denk dat ze zich zal verbazen. De dceu heeft tot nu toe niet echt veel success gehad.

Dus de enige katakter van de grote drie die wel succesvol is zal nog wel een tijdje doorgaan of film 2 moet zo slecht zijn dat het over is. Ze wilde nog doorgaan met een Birds of prey 2, en hoewel die later gecancelled is was film 1 niet eens een succes

Civilian Supreme

Avatar

De titel maakt het weer vele malen dramatischer dan de bijbehorende tekst.
De regisseur stopt, zegt niets over WW.

Decepticon

Avatar

Zij zal als regisseur straks ook wel eens een ander soort film willen maken. Tenzij haar niks anders aangeboden wordt, maar ik denk dat zij na het succes van de eerste Wonder Woman film al best veel aanbiedingen heeft gekregen.

Maar als de films succesvol blijven dan zal WB vast door willen gaan met Wonder Woman.
Is ook altijd afwachten of Gal Gadot Diana willen blijven spelen.

And...Action

Avatar

Ze kunnen misschien er een leuke highlander film van maken.

Xenolicker

Avatar

Na 3 films met dezelfde regisseusse en actrice lijkt het me dan ook wel mooi geweest, dan wordt het echt tijd voor de reboot 'Wonder Woman DD'. Double the Wonder. Double the Woman. Double the D's.

Artificialis

Avatar

Maximaal 3 films is een prima uitgangspunt. De kans is echter groot dat Warner Bros. daarna gewoon een andere regisseur aan het roer zet. Het is vooral te hopen dat Gal Gadot een waardevollere bijdrage in de andere films mag gaan leveren. Dawn of Justice en Justice League gaven weinig eer aan haar karakter.

NieuwsFilm

meest populair