Video

Tieners onder invloed en duistere praktijken in geniale trailer 'Get Duked!'

Check ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 08:33 in Video
De nieuwe komedie Get Duked! speelt zich af in de Schotse Hooglanden en is "een anarchistische cocktail van generatiepolitiek, boeren die van hiphop houden en hallucinogene konijnenkeutels." Ben je net zo benieuwd als wij? Bekijk hieronder dan de trailer en een poster!


Get Duked!, een film die eerder nog Boyz in the Wood heette, volgt een stel jonge vrienden uit Glasgow - Dean, Duncan en DJ Beatroot - die gaan kamperen. Tijdens deze trip is het de bedoeling dat de heren karakter opbouwen door samen te werken en te oriënteren.

Duistere kracht
Eigenlijk willen de vrienden alleen maar blowen in de natuur, maar ze zitten opgescheept met Ian, een mede-kampeerder die zich liever aan de regels houdt. Als ze er tussenuit knijpen en ver weg zijn van alle comfort, krijgt de groep te maken met een duistere macht die erop uit is om hun bestaan uit te wissen.

De film, die de jeugd van morgen afzet tegen de status quo van gisteren, is afkomstig van schrijver en regisseur Ninian Doff. De cast bestaat uit Samuel Bottomley, Rian Gordon, Lewis Gribben, Viraj Juneja, Kate Dickie, Kevin Guthrie, Jonathan Aris, Georgia Glen, Alice Lowe, Brian Pettifer, James Cosmo en Eddie Izzard.

Get Duked! is vanaf 28 augustus te zien bij Amazon Prime.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Dit ziet er wel grappig uit.
Mijn interesse is gewekt.

NieuwsFilm

meest populair