Tom Cruise in (Ryan) Reynolds-Cut van 'Green Lantern'

Tom Cruise in (Ryan) Reynolds-Cut van 'Green Lantern'

De grappenmaker volgt de DC-trend op eigen wijze door Tom Cruise in de flop te verwerken.

Onlangs werd bekend dat Ryan Reynolds niet als Green Lantern te zien zal zijn in de Snyder-Cut van Justice League. Tegelijkertijd gaat het gerucht dat niemand minder dan Tom Cruise deze superheld zal gaan vertolken in een reboot. Genoeg voer voor Reynolds om gek mee te doen.

De film Green Lantern uit 2011 was niet bepaald een succes, ook niet op het palmares van hoofdrolspeler Ryan Reynolds. De acteur kreeg zijn revanche als Deadpool, waarmee hij al de draak stak met deze eerdere mislukte poging als superheld. Sinds het succes van beide Deadpool-films is de acteur zelfs moeilijk te onderscheiden geworden van inmiddels haast zijn alter ego lijkt te zijn.

Reynolds-Cut
Dat bewees hij deze week maar weer, toen hij een video de wereld in werkte van zijn Reynolds-Cut van Green Lantern, met daarin Tom Cruise als de titelheld.

De kans lijkt klein dat we Reynolds ooit nog terug gaan zien als de groene superheld, de toekomst zal echter uitwijzen of Tom Cruise daadwerkelijk een poging gaat wagen. En de vraag is in hoeverre de het montagewerk van Reynolds dan 'spot on' zal blijken.

NieuwsFilm

meest populair