Celebrity

Sylvie Meis weer heerlijk strak in bikini op Insta-foto's

Hoeveel bikini's heeft Sylvie Meis eigenlijk?

door FilmTotaal om 08:05 in Celebrity
Voor wie dagelijks of meerdere keren per week op de Insta van onze Sylvie Meis (Elvy's Wereld So Ibiza!) kijkt, weet dat ze er niet vies van is om foto's van zichzelf in bikini te plaatsen. En dat mag ook zeker, want ze ziet er keer op keer prachtig uit.

Wie wat beter kijkt ziet ook dat Sylvie bizar veel verschillende bikini's heeft. De afgelopen dagen plaatste ze de nodige foto's vanuit Saint-Tropez en eigenlijk op elke foto die niet uit een dezelfde reeks komt, heeft de actrice / celeb een andere (triangle) bikini aan.

En dat is uiteraard niet onlogisch, want het wordt natuurlijk toch iets wat saai om haar iedere keer in een dezelfde bikini of ander strandoutfitje te zien!


Dit keer sturen we je door naar een drietal Insta-berichten/foto's van Sylvie. De eerste is in een witte bikini, de tweede is er een met een gouden randje en op de derde foto heeft ze een mooi zomers jurkje aan.

Van haar 1,3 miljoen volgers kreeg overigens de fotoreeks met de witte bikini de meeste vind-ik-leuks, maar liefst zo'n 66 duizend.

NieuwsFilm

meest populair