3 steengoede scifi-actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Veel scifi-actie op Netflix met deze drie bekende films.

Er staan de nodige scifi-actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie grote scifi-actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Interstellar (2014)

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, John Lithgow

Sinds kort staat deze sci-fi topper van Christopher Nolan op Netflix en dat is uiteraard genieten. Mocht je deze nog steeds niet hebben gezien, dan staat je een fraai en toch ook fantasierijk ruimteavontuur te wachten met vooral een sterke rol van Matthew McConaughey. Hij zoekt de uiterste grenzen van het universum op.



Blade Runner 2049 (2017)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, Sylvia Hoeks

Dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80 van Ridley Scott is minstens zo goed en lijkt een dezelfde route af te leggen in de filmgeschiedenis. Beide films deden het niet goed (genoeg) in de bioscoop en waarschijnlijk zal ook deze tweede Blade Runner meer fans krijgen als de tijd verstrijkt.



Jupiter Ascending (2015)

Regie: The Wachowskis | Hoofdrollen: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne

The Wachowskis zijn de namen achter The Matrix, maar ook daarna maakten ze een aantal grote scifi-titels. Het ruimte-epos Jupiter Ascending was geen succes, maar er zijn zeker fans te vinden van deze visueel prachtig en strakke sci-fi actiefilm.



NieuwsFilm

meest populair