Algemeen

Marvel onthult zo goed als zeker de naam van 'Captain Marvel 2'-regisseur

Hoofdrolspeler Brie Larson kan in elk geval tevreden zijn...

door Arjen Rooseboom om 09:57 in Algemeen
Captain Marvel is de superheld die het Marvel Cinematic Universe binnenkwam op het eind van Phase 3 en leading lady moet worden in Phase 4/5. Daarvoor zal ze allereerst terugkeren in haar standalone vervolg Captain Marvel 2. Een nieuwe regisseur lijkt binnen.

Via DEADLINE komen we te weten dat studiobaas Kevin Feige meerdere kandidaten op gesprek heeft gehad, maar dat Nia DaCosta daarna vaker op bezoek kwam en een voorsprong leek te hebben. Inmiddels is zij een handtekening verwijderd om het stokje over te nemen van Anna Boden en Ryan Fleck die deel 1 vorig jaar tot een miljardensucces maakten.

Er is nog weinig bekend over het nieuwe verhaal, behalve dat het de jaren '90 setting inruilt voor het heden. Terugkerende ster Brie Larson zal ongetwijfeld in haar nopjes zijn met de aanstelling van DaCosta, aangezien o.a. zij zich hard maakt voor de positie van vrouwen in Hollywood.

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman!
[AANGEPAST] Eerst krijgen we (pas volgend jaar) nog de Candyman-reboot van DaCosta te zien waarvoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou verbaast het mij niks dat Feige een vrouw heeft aangenomen.
Zal wel een eis zijn van Bri. Ze wilt immers niks van blanke mannen boven de 40 te maken hebben. Sorry Nolan, QT, Joe Russo, Anthony Russo, Zack Snyder, James Mangold en niet te vergeten onze favoriet Joss Whedon.

Enfin, Candyman remake is haar 2e feature film. Komt pas volgend jaar uit.

Haar 1e film heet Little Woods uit 2018, met Tessa Thompson, Lily James en Lance Reddick. Wellicht daar een blik op gunnen.

Mav Damian

Avatar

Master Of Films "Nolan, QT, Joe Russo, Anthony Russo, Zack Snyder, James Mangold en niet te vergeten onze favoriet Joss Whedon"
Je vergeet Martin Scorsese. Hij maakt echte cinema!

Master Of Films

Avatar

^
Thanks for the reminder Mav Smiley face
Nou weet ik wel de reden waarom Scorsese niet is aangenomen. Niet omdat hij een oude blanke man is. Onder Scorsese zou Brie Larson echt moeten gaan werken (lees echt acteren) ipv alleen een Marvel salaris te ontvangen.

Schiet mij nog te binnen dat Denis Villeneuve 52 jaar is. Behoort ook niet in haar doelgroep. Sowieso maakt Denis te ingewikkelde films wat moeilijk te bevatten is voor een blonde vrouw Smiley face

Draven

Avatar

Dat worden weer leuke interviews met Brie en collega's.

Master Of Films

Avatar

@Draven.
Daar kijk ik ook erg naar uit. Smiley face
Onder voorbehoud: nog 102 weken te gaan Smiley face

NieuwsFilm

meest populair