Marvel onthult zo goed als zeker de naam van 'Captain Marvel 2'-regisseur

Marvel onthult zo goed als zeker de naam van 'Captain Marvel 2'-regisseur

Hoofdrolspeler Brie Larson kan in elk geval tevreden zijn...

Captain Marvel is de superheld die het Marvel Cinematic Universe binnenkwam op het eind van Phase 3 en leading lady moet worden in Phase 4/5. Daarvoor zal ze allereerst terugkeren in haar standalone vervolg Captain Marvel 2. Een nieuwe regisseur lijkt binnen.

Via DEADLINE komen we te weten dat studiobaas Kevin Feige meerdere kandidaten op gesprek heeft gehad, maar dat Nia DaCosta daarna vaker op bezoek kwam en een voorsprong leek te hebben. Inmiddels is zij een handtekening verwijderd om het stokje over te nemen van Anna Boden en Ryan Fleck die deel 1 vorig jaar tot een miljardensucces maakten.

Er is nog weinig bekend over het nieuwe verhaal, behalve dat het de jaren '90 setting inruilt voor het heden. Terugkerende ster Brie Larson zal ongetwijfeld in haar nopjes zijn met de aanstelling van DaCosta, aangezien o.a. zij zich hard maakt voor de positie van vrouwen in Hollywood.

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman!
[AANGEPAST] Eerst krijgen we (pas volgend jaar) nog de Candyman-reboot van DaCosta te zien waarvoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

NieuwsFilm

meest populair