Algemeen

Ryan Reynolds (Deadpool) in nieuwe komedie over een wereld vol monsters

'Everyday Parenting Tips' wordt geregisseerd door Paul King, de man achter beide 'Paddington'-films.

door Jan-Peter Rook om 10:54 in Algemeen
Universal gaat aan de slag met Everyday Parenting Tips, een nieuwe komedie waarin de wereld vol met monsters zit. Naast de regisseur van de twee succesvolle Paddington-films heeft de studio nu ook Deadpool-ster Ryan Reynolds binnen gehengeld voor de hoofdrol.

Everyday Parenting Tips wordt gebaseerd op een gelijknamig artikel uit de New Yorker, geschreven door Simon Rich, die ook het scenario voor zijn rekening neemt. Reynolds zal in de film een vader spelen die te maken heeft met de dagelijkse uitdagingen van het hebben van een gezin en het opvoeden van kinderen. Het feit dat de wereld wordt overgenomen door monsters maakt het er niet makkelijker op.

Wervelende portaal
Het verhaal speelt zich af in een niet alledaagse wereld, met iets van een wervelende portaal in de lucht genaamd de Drain of Ga, die "eruit ziet als een schreeuwende mond" en "die vijftig keer groter is dan de zon." Toch gaat het hier om een familiefilm, dus het zal geen doodenge film worden.

Naast Paddington-regisseur Paul King en hoofdrolspeler Reynolds zal de film worden geproduceerd door Phil Lord en Chris Miller, bekend van The Lego Movie, 21 Jump Street en Spider-Man: Into the Spider-Verse.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair