Featured

3 geweldige superheldenfilms om vanavond te kijken!

Van Captain America tot Batman!

door Jeffrey Kouters om 13:41 in Featured
Superheldenfilms; we kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Mocht je vanavond, ondanks de tropische temperaturen, zin hebben om een filmpje te kijken op de bank, dan zijn deze drie superheldenfilms - die te vinden zijn op de verschillende streamingdienst - misschien wel iets voor jou!

Captain America: Civil War (2016)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Robert Downey Jr., Daniel Brühl, e.a. | Te zien op: Disney+
De Avengers staan onder grote politieke druk vanwege de onschuldige slachtoffers die tijdens hun eerdere missies zijn gevallen. Wanneer Captain America en Iron Man het - mede door gebeurtenissen uit het verleden - niet eens kunnen worden over de toekomst van de Avengers, komen zij lijnrecht tegenover elkaar te staan. Deze spanningen leiden al snel tot een enorme confrontatie.

Batman: Hush (2019)
Regie: Justin Copeland | Cast: Jason O'Mara, Jennifer Morrison, Rebecca Romijn, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Batman wordt geteisterd door een geheimzinnige schurk die zich Hush noemt. Als gebeurtenissen uit zijn verleden aan het licht komen, moet Batman in een race tegen de klok het dodelijke spel van Hush, die samenwerkt met andere vijanden, zien te ontrafelen. In de tussentijd heeft hij echter ook zijn handen vol aan Catwoman.

Spider-Man: Into The Spider-Verse (2018)
Regie: Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman | Cast: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, e.a. | Te zien op: Netflix
Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, wordt op een dag gebeten door een radioactieve spin en krijgt daardoor superkrachten. Hij ontdekt dat er meer helden zoals hij zijn in andere dimensies. Zij moeten samenwerken om de Kingpin en een leger aan andere slechteriken te kunnen verslaan.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Into The Spider-Verse is geweldig.

Polka-Dot Man

Avatar

Als je de Arkham games hebt gezien kan je ook Batman: Assault on Arkham kijken. Speelt zich af in hetzelfde universum, dus je zal specifieke locaties herkennen.
En psst, de hele film staat op YouTube Smiley face
https://www.youtube.com/watch?v=DdtUb_qxAUA&list=PLTWpqZG0Hc-L8JFmr0m_hOZC5qjNUE9LI

Sunspot

Avatar

Disney Plus en Amazon Prime heb ik niet. Civil War al gezien, beste MCU film

Into The Spider Verse nog steeds niet gekeken, hoor alleen maar goeie dingen over

NieuwsFilm

meest populair