Celebrity

Nieuwe bikini zit Emily Ratajkowski erg strak om het lijf op Insta-foto's

Het acterende model steelt opnieuw de show!

door FilmTotaal om 15:38 in Celebrity
Het wordt komende dagen bloedheet in Nederland en ook vele andere delen van Europa. Het is onbekend waar het acterende model Emily Ratajkowski haar nieuwe Insta-foto's heeft geschoten, maar zo loop je haar waarschijnlijk wel erg graag tegen het lijf.

Op een flinke reeks nieuwe foto's draagt de Britse brunette een miniscule bikini en deze zit haar uiteraard erg strak én mooi om het lijf. En dat laat ze ook goed zien via twee sets met foto's vanaf het strand en op de fiets waarschijnlijk op weg naar het strand.

Bij een van de foto's schrijft ze, "Ridin around n gettin it ✨" en velen zijn waarschijnlijk in gedachten met haar aan het stuntelen op de fiets.


Zien hoe de 29 jarige Britse Ratajkowski eruit ziet in haar nieuwste bikini? Check deze dan op haar Instagram-pagina, en ook hier.

Overigens plaatsten we recent nog een foto van Ratajkowski met een decolleté waar je u tegen zegt. En zo vind je op het Instagram-account van de actrice uit onder meer Gone Girl uit 2014 nog veel meer van dit soort foto's.

NieuwsFilm

meest populair