Algemeen

Ook horrorfilm 'Antebellum' skipt bioscopen

Heeft Mulan het startschot gegeven dat veel blockbusters niet meer in de bioscoop verschijnen?

door Bram de Groot om 09:03 in Algemeen
Deze week werd duidelijk dat Mulan niet meer in de bioscoop zal verschijnen. De sprookjesfilm is namelijk voor 30 dollar te zien op Disney+. En nu is een volgende grotere bioscoopfilm teruggetrokken.

Lionsgate heeft aangekondigd dat de horrorfilm Antebellum direct via Video on Demand zal verschijnen op 18 september. En hiermee is er weer een grote bioscooptitel van de kalender gehaald. Zeker voor de reeds geopende bioscopen buiten de States is dit een domper.

Beperkt buiten de States
In een nog onbekend aantal landen zal de film wel in de bioscoop verschijnen. Duidelijk is nog niet wanneer. Grootste probleem met deze strategie is dat de film waarschijnlijk snel illegaal gedownload kan worden en dat kan de nodige mensen ervan weerhouden om naar de bioscoop te gaan.

Op de website van Pathé staat Antebellum nog altijd gepland voor 20 augustus. De nieuwe VOD-trailer:


In Antebellum van regieduo Gerard Bush en Christopher Renz zien we hoe de succesvolle auteur Veronica Henley van actrice Janelle Monáe (Hidden Figures, Moonlight) gevangen komt te zitten in een nachtmerrie. Ze bevindt zich in een gruwelijke alternatieve realiteit waar ze vanuit probeert te ontsnappen voordat het te laat is.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Indy5

Avatar

Another one bites the dust.

NieuwsFilm

meest populair