Algemeen

Regisseur Benson Lee werkt aan 'K-Pop' film voor Disney

Opnieuw een Aziatisch-Amerikaanse hoofdrolspeler...

door Niels van Arkel om 15:23 in Algemeen
20th Century Studios, voorheen bekend als 20th Century Fox, is bezig met een nieuw project: een speciale K-Pop film. Daarvoor heeft de studio beginnend regisseur Benson Lee aangenomen.

Lee is de veelgeprezen regisseur achter Seoul Searching, een tienerkomedie over een groep Koreaanse studenten die de mooiste zomer van hun leven te beleven.

K-Pop
K-pop is een muziekgenre uit Korea bestaande uit een mix van verschillende muziekstijlen, zoals hiphop- en popmuziek. Het wordt over het algemeen ook gezien als een gevaarlijke wereld om je in voort te bewegen. De grote stress leidt in sommige gevallen zelfs tot zelfmoord.

Of deze kant van het verhaal ook naar voren komt, valt te bezien. De officiële synopsis luidt: "De film volgt een jonge Aziatisch-Amerikaanse studente uit de VS die meedoet aan de zwaarste k-pop-show van Zuid-Korea. Ze wil haar dromen najagen en een K-Pop-ster worden, ondanks de afkeuring van haar familie."Er is nog geen officiële releasedatum voor de K-Pop film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Ik hoop wel met Afrikaanse transgenders waarvan er één zich identificeert als een Apache Helicopter (AH-64), anders ga ik niet kijken..

Boer

Avatar

haha grappig kees

Master Of Films

Avatar

Yes, eindelijk iets voor de blanke hetero mannen. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair