Ben Affleck niet gewenst bij première 'No Time to Die'

De acteur zou teveel aandacht weghalen bij de film.

Eigenlijk moest No Time to Die al in april in de bioscoop verschijnen en nu blijkt dat de 25e Bond-film dan een probleem minder had gehad. Er is het gerucht dat de producenten liever niet willen dat Ben Affleck (Argo, Justice League) tijdens de officiële première aanwezig is.

En dit komt doordat Affleck sinds enkele maanden een nieuwe vriendin heeft, en wel de prachtige actrice Ana de Armas (Blade Runner 2049, Knives Out) die in de film de rol speelt van Bond-girl / CIA-agent Paloma.

Affleck en De Armas-show
Metro meldt dat het PR-team Affleck liever niet ziet verschijnen op de rode loper. Universal Pictures zou namelijk werk maken van een kleinschaligere officiële première. Mocht Affleck en De Armas samen te zien zijn, dan zou dit de aandacht wegtrekken bij de rest van de cast en uiteraard de film zelf.

Voorlopig is het nog de vraag of No Time to Die überhaupt in november verschijnt. Het coronavirus houdt de wereld nog altijd bezig en het is niet ondenkbaar dat er meerdere grote films naar 2021 worden verplaatst. Midden november moet de Bond-film in Nederland gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair