Algemeen

Grote Netflix-superheldenfilm krijgt vorm!

De film wordt gebaseerd op een comic van Mark Millar (Kingsman, Wanted).

door Bram de Groot om 09:44 in Algemeen
Alweer in 2017 kocht Netflix het stripboekbedrijf Millarworld van Mark Millar, bekend van verfilmde comics als Wanted, Kick-Ass en Kingsman. De streamingdienst is al even bezig met meerdere producties, waaronder de film Reborn en deze begint steeds meer vorm te krijgen.

Nu wordt bekend via The Hollywood Reporter dat er een schrijver is aangetrokken en deze persoon luistert naar de naam Bek Smith, bekend van onder meer de serie Zoo. De regie ligt in handen van The Lego Batman Movie-kopman Chris McKay en een van de producenten is Sandra Bullock. Wie weet gaat zij ook wel de hoofdrol spelen.

Reborn en andere Millarworld/Netflix producties
De strip Reborn concentreert zich op een vrouw die sterft op 80-jarige leeftijd, om vervolgens in een fantasiewereld vol monsters te belanden waar goed en kwaad een eindeloze strijd tegen elkaar voeren. Ze gaat op zoek gaan naar haar echtgenoot die voor haar stierf.

Andere Millarworld/Netflix-producties zijn de series American Jesus, The Magic Order en Jupiter's Legacy, de anime Supercrooks en andere films zoals Prodigy en Huck.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BenjaminPaulus

Avatar

boek was fantastisch! Benieuwd wat ze er van maken

NieuwsFilm

meest populair