Sandra Bullock na 'Bird Box' nu met Netflix in stripverfilming 'Reborn'

Sandra Bullock na 'Bird Box' nu met Netflix in stripverfilming 'Reborn'

Geregisseerd door Chris McKay en te zien op Netflix.

Sandra Bullock wist hoge ogen te gooien met Bird Box, de uiterst succesvolle Netflix film. Dit is haar blijkbaar goed bevallen, want er gaat een nieuwe samenwerking volgen tussen de bekende actrice en de streaming-gigant, namelijk een verfilming van de strip Reborn. Bullock zal de film produceren en hoogstwaarschijnlijk ook de hoofdrol voor haar rekening nemen.

Het verhaal gaat over een bejaarde vrouw die komt te overlijden. Na haar dood ontwaakt ze in een fantasiewereld vol met monsters, draken en andere vreemde wezens. In deze wereld is een strijd tussen goed en kwaad aan de gang, waar zij een belangrijke rol in gaat spelen. Samen met haar vader en andere oude bekenden gaat ze op voor naar haar eerder overleden man.

De strips werden geschreven door Mark Millar, o.a. ook de bedenker van Kick-Ass en Kingsman. Heel gek is het niet dat Netflix met dit project komt; Millar's bedrijf, Millarworld, is eigendom van Netflix. Ook is er al een regisseur gevonden voor de film, namelijk Chris McKay, o.a. bekend van The Lego Batman Movie.

NieuwsFilm

meest populair