Algemeen

'GI Joe: Snake Eyes' wordt een "krankzinnig beest"

De derde GI Joe-film beschreven door de hoofdrolspeler.

door Bram de Groot om 10:10 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat de derde G.I. Joe-film Snake Eyes: G.I. Joe Origins is verplaatst naar 2021 en dus niet meer in oktober 2020 verschijnt. Acteur Henry Golding (Crazy Rich Asians, The Gentlemen) heeft de film al gezien en geeft een beschrijving.

"Ik heb net 🐍 gezien... Holy hell," schrijft Golding op Twitter. "Wauw. Jullie krijgen iets krankzinnigs, ik kan niet wachten tot jullie allemaal onderdeel van dit beest worden. Yowzers!!!! Letterlijk grijnzend van oor tot oor."

Derde GI Joe-film
De derde film in de reeks werd geregisseerd door Robert Schwentke ((RED, R.I.P.D.) en er zijn ook rollen voor onder meer Iko Uwais, Andrew Koji, Haruka Abe en Takehiro Hira. De film volgt op de eerste G.I. Joe-film G.I. Joe: Rise of Cobra uit 2009 en de opvolger G.I. Joe: Retaliation uit 2013.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Gisteren was de 1e op tv. Dat moet de slechtste CGI ooit zijn.
Wat een troep op alle vlakken!

John Wayne

Avatar

Zit er nu werkelijk iemand te wachten op een vervolg van deze franchise?

Decepticon

Avatar

Ja, ik zit wel te wachten op een vervolg van deze franchise.
Ondanks dat het uiteraard beter kan, vind ik The Rise of Cobra en Retaliation hele leuke G.I. Joe films.
Blijft vreemd waarom ze nooit Michael Bay op deze franchise hebben gezet, was hij prefect voor geweest.

G.I. Joe blijft een grote en populaire ip, wonderlijk dat het zo lang duurt voordat er een nieuwe film werd aangekondigd.

Je hoort ook helemaal niks meer van het opgezette Allspark Pictures en idee van een universum wat ze wilden opzetten. Zou dat helemaal van de baan zijn?
Want ik vind dat het de hoogste tijd is voor een M.A.S.K. film!!!

jeff1983

Avatar

Hier zit ik zeker op te wachten.. GI Joe blijft nostalgie en net als bijvoorbeeld Ninja Turtles vond ik de film niet goed, maar wel vermakelijk. Ik zou een R-rating voor beide franchise ook erg vet vinden, maar dat gaan ze natuurlijk nooit doen, want ze willen ook jongeren naar de bios trekken.

NieuwsFilm

meest populair