Algemeen

De trailer voor 'Dune' is ongelofelijk

Zendaya heeft de trailer gezien en is onder de indruk.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Later deze maand moet de eerste trailer voor ⊃∪∩⪽ verschijnen en het blijkt dat actrice Zendaya (Spider-Man: Far from Home) deze al heeft gezien. En ze is onder de indruk. Daarnaast reageert acteur Timothee Chalamet ([i]Call Me by Your Name/i]) de release bevestigd.

"Dune was ongelooflijk," zei Zendaya in geprek met InStyle. "Ik zit er niet veel in, dus toen ik naar de trailer keek, dacht ik: 'Oh mijn god!' Ik belde Timothée [Chalamet] en zei: 'Dude! Je zou trots moeten zijn.' Het is iets groots om zelfs maar een klein onderdeel te zijn van iets met zo'n enorme cast. En ik hou ook van scifi-dingen. Het is leuk om te ontsnappen naar een andere wereld."

Trailer voor Dune bevestigd
Chalamet die in de film de hoofdrol speelt als Paul Atreides heeft niet lang daarna onthuld dat de trailer "eerder dan september" verschijnt en dat betekent dus dat we deze in augustus krijgen te zien. Denis Villeneuve's staat voorlopig gewoon vast op 17 december dit jaar.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Ik zie dat ze haar krullen heeft weg gesteilt, nog geen groepering hier over gevallen?

Sj1987

Avatar

Wat mij betreft de meest veelbelovende film van het jaar. Kan niet wachten!

shellghost

Avatar

Fijn dat zij de trailer heeft gezien. Geef 'm gewoon vrij verdomme. Ik hoef niet te weten hoe iemand die er in speelt 'm vind.....

jwk

Avatar

Waar is die trailer dan??

Spider-fan

Avatar

Voor wie de zender Arte heeft: vanavond een documentaire over Alejandro Jodorowsky's Dune. Wel in het Duits meestal op deze zender.

Bobby Peru

Avatar

Ik dacht dat de trailer er was om de aandacht voor de film op te wekken. Maar nu zijn we dus al zo ver dat er geprobeerd wordt om de aandacht voor de trailer op te wekken. Da's nog eens marketing.

Tarman

Avatar

'Daarnaast reageert acteur Timothee Chalamet ([i]Call Me by Your Name/i]) de release bevestigd.' Oké, goed verhaal.

Symn

Avatar

Obligaat stukje zelfpijperij van de acteurs om het product (contractueel) te promoten... pfff

NieuwsFilm

meest populair