De gaafste 'Star Trek'-film sinds 2009 is...?

Afgelopen jaren verschenen er drie rebootfilms. Welke vind jij de beste?

Afgelopen circa tien jaar verschenen er drie Star Trek-films in de bioscoop met onder meer Chris Pine als James T. Kirk en Zachary Quinto als Spock.

Nu duidelijk is dat we voorlopig geen films in de reeks te zien krijgen, vind je hieronder een POLL met de simpele vraag: welke van de drie rebootfilms vind jij de beste?


Star Trek (2009)

In 2009 was het Star Wars: The Rise of Skywalker-regisseur J.J. Abrams die de franchise een reboot gaf met Star Trek, de elfde Star Trek-film in totaal en de eerste van de drie verschenen rebootfilms met Eric Bana als de schurk Captain Nero. De film was een redelijk succes en er werd snel een tweede deel aangekondigd.



Star Trek: Into Darkness (2013)

J.J. Abrams keerde terug voor het vervolg Star Trek: Into Darkness waarin niemand minder dan Benedict Cumberbatch uitgroeide tot de superschurk Khan. Dit keer was er meer succes en de filmreeks lag een glansrijke toekomst in het verschiet.



Star Trek Beyond (2016)

Gezien zij rol bij Star Wars keerde J.J. Abrams niet terug in de regiestoel van Star Trek Beyond. Ondanks dat deze film met de schurk Krall van Idris Elba erg goed werd ontvangen, bleven de bioscoopzalen te leeg. De filmreeks belandde in een limbo en ondanks dat namen als Quentin Tarantino en S. J. Clarkson films zouden maken, lijkt dat niet meer te gaan gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair