Algemeen

'Jurassic World: Dominion' reist naar bekende plek

De film van Colin Trevorrow duikt in de diepe krochten van de franchise.

door Jim Pedd om 07:52 in Algemeen
Het lijkt erop dat Jurassic World: Dominion naar een bekende plek uit de franchise reist, namelijk naar Isla Sorna. Waar de meeste films uit de franchise zich tot nu toe op Isla Nublar afspeelden, is dat met deze film anders. De wereld is nu het toneel. Maar dat wil niet zeggen dat bekende locaties uit de franchise dan niet bezocht zullen worden.

Dat blijkt ook uit een nieuwe setfoto die door regisseur Colin Trevorrow online gezet werd. Op de foto, die je onderaan dit bericht kan vinden, zie je het InGen-logo op een grote krat, die in een lab staat dat heel erg lijkt op Isla Sorna.

Site-B
In de franchise wordt naar het eiland verwezen als Site-B. Het is de plek waar de dinosauriërs gemaakt worden, alvorens ze naar het pretpark op Isla Nublar gebracht worden. In de film gaat een concurrent van InGen, BioSyn, ook voorkomen. Vermoedelijk hebben zij in deze film ook de sleutel gekraakt en dinosaurussen weten te klonen.

Als alles volgens planning gaat, kan de film in juni 2021 in de bioscoop draaien.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Een tennis bal uit de Lost World is te zien in deze film!!! #iclapped

Xenolicker

Avatar

^ Da's de juiste instelling, Pascal! Uit veel reacties bij artikelen van deze films blijken mensen niet eens meer tevreden of verrast te zijn wanneer ze een dinosaurus zien. Die zouden een voorbeeld moeten nemen aan Pascal: hij is al blij met een bal!

Pascal08

Avatar

Laat me raden ik heb je ooit gekwetst met een mening over één van je films.

don lukas

Avatar

Site B Isla Sorna staat er op.

Xenolicker

Avatar

^ Pascal > Wanneer je hier een compliment krijgt dan moet je die koesteren, en er niet meteen van uitgaan dat het een belediging is van de zoveelste sarcastische klootzak.

Pascal08

Avatar

Je doelt op je eigen reactie op mijn reactie in sarcastische vorm. Je niet zo aangevallen voelen hoor, het is maar een tennisbal en applaus.

Xenolicker

Avatar

^ Oh, was jou eerste reactie sarcastisch bedoeld? Nou, daar ging ik niet van uit. Doe ik nooit. Sterkte, sarcasme is een ziekte.

NieuwsFilm

meest populair