Celebrity

Bella Thorne in laag uitgesneden bikini op Insta-foto

De 22 jarige Thorne ziet er weer zomers uit.

door FilmTotaal om 09:27 in Celebrity
De afgelopen periode liet celeb, zangeres, actrice Bella Thorne op haar Instagram weten hoe trost ze is op haar nieuwste film Infamous waarin ze met Jake Manley een moderne Bonnie & Clyde speelt. Maar ze stelt ook vragen aan haar volgers.

Aan haar maar liefst 23,4 miljoen volgers vroeg ze welke van de vier bikini-foto's het beste is. Ze is op de foto's te zien in een laag uitgesneden bikini die haar uiteraard om het lijf gegoten zit.

Bij de foto schreef ze "Welke?" en dus mocht iedereen laten weten op welke foto Thorne het meest tot haar recht komt. Op de laatste foto is ze te zien met haar vriend Benjamin Mascolo. Overigens heeft Thorne eerder aangegeven panseksueel te zijn.


Zien hoe de 22 jarige Thorne eruit ziet in haar bikini? Check deze dan op haar Instagram-pagina. Overigens plaatste ze niet veel eerder een video in dezelfde bikini.

Het aantal titels waarin Thorne binnenkort en komende jaren te zien is, is groot. Op de IMDb staan de titels The Babysitter 2, Masquerade, Girl, Measure of Revenge, Habit, Chick Fight, The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo genoteerd. En dan speelt ze ook nog een hoofdrol in de serie Paradise City.

NieuwsFilm

meest populair