Algemeen

The Joker bekend?

door FilmTotaal op 20.07.2006 om 17:47 in Algemeen
Website Latino Review zegt te weten welke acteur The Joker zal spelen in het vervolg op Batman Begins. Volgens de zeer betrouwbare bron, die eerder Brandon Routh als de nieuwe Man Van Staal onthulde, gaat het om Heath Ledger (Brokeback Mountain).

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Nee sorry, dat lijkt me ongeveer wel de meest ongepaste keuze voor de Joker die je kan maken naar mijn idee. Ook al heb ik Heath Ledger nog nooit een 'slechte' rol zien spelen, dat kan niet echt veel worden met hem denk ik.

Pimsel

Avatar

Had het meer iets voor Hugh Grant gevonden. Heeft al een beetje gek mondje.

Maar dit is even afwachten.

merijnsa

Avatar

Leonardo DiCaprio:9

aceventura

Avatar

Een originele keuze. Ik zie het hem wel goed doen, heb hem zoals eerder opgemerkt ook nog niet op een slechte rol kunnen betrappen. Je moet hem sowieso niet vergelijken met Jack Nicholson versie, die staat op zich, maar ik heb wel vertrouwen in hem, al had ik ook Johnny Depp of Hugo Weaving ook aardig gevonden.

Sauron

Avatar

Johnny Depp.

Dan heb je een joker overkill:P

Angelater

Avatar

Maar waarom introduceren ze niet een nieuwe vijand? Batman heeft er genoeg en ik bedoel de aller eerste Batman had ook al een Joker, en die werd ook niet onaardig gespeeld ;)

Qaizer

Avatar

@ Angelater

Omdat op het einde van Batman Begins duidelijk wordt verwezen naar de Joker als nieuwe dreiging

Arthaum

Avatar

Sauron "Johnny Depp.

Dan heb je een joker overkill:P"


lijkt mij een leuke :E

Deweb

Avatar

Deze nieuwe serie heeft zoiets niet nodig. Batman begins was wat zakelijker, avontuurlijker en minder fantasievol. Het waren personages om aan te raken. Dus moet de joker dat ook min of meer zijn.

Angia

Avatar

Dan geen Jim Carrey performance als The Joker. :"(

gandalf the white

Avatar

Als je het mij vraagt is Jack Nicholson in Batman DE BESTE SLECHTERIK OOIT.

mickvh

Avatar

gandalf the white "Als je het mij vraagt is Jack Nicholson in Batman DE BESTE SLECHTERIK OOIT."
Ja, en daarom ging hij op het einde van de film ook dood...O+

Megalomaniac

Avatar

Hm, aparte keuze.. Ik heb er wel vertrouwen in, maar hopelijk is dit niet dezelfde fout als het casten van Katie Holmes. Ik kan in ieder geval al niet wachten op het vervolg (al moeten we eerst wachten op the prestige)

Merrin

Avatar

Misschien probeert Nolan het personage van The Joker realistischer te maken, in dezelfde toon als zijn film. Heath is zowel in staat van het beste als van het slechtste, maar heeft bij mijn weten nog nooit een slechterik gespeeld. Misschien moeten we hem wel het voordeel van de twijfel geven.

Trouwens staat hiet een leuke foto van Heath Ledger met een Joker-smile. Moet lukken!

Deweb

Avatar

Dat is geen Batman-Nolan foto.

Het is alleen jammer dat hij altijd in de schaduw zal moeten staan van Nichelson en dus waarschijnlijk nooit als rol op zich zal worden beoordeeld.

Ik ben hoe dan ook erg benieuwd naar het vervolg. Deel 1 was goed en dat smaakte naar meer, terwijl ik helemaal geen Batman-fan ben.

Axeqlusive

Avatar

Ik zie het hem nog wel doen ook... het is toch een hele nieuwe generatie top-acteurs "laatste jaren". Sowieso veel lef van hem als hij die rol aandurft en met Nolan weer aan het roer geef ik het een goeie kans, heeft Nolan als Ledger ons al een teleurgesteld?

MovieMaster

Avatar

Ik vind hem heel geschikt!:Y
Want als je iemand als Jim Carrey neemt ( die ik persoonlijk een top acteur vind en heel graag als de joker wou zien) speelt hij meer zichzelf dan Joker en herkennen mensen Jim Carrey in plaats van "The Joker".

Hier een foto waaraan je kan zien dat hij de joker wel goedzo kunnen neerzetten.

afbeelding

afbeelding

Peter

Avatar

Duidelijke foto's inderdaad

Draculia

Avatar

De "Joker" is een overdreven karikatuur dus kan alleen gespeeld worden door acteurs die ook erg veelzijdig zijn ,dus niet Heath Ledger,hij is constant dezelfde persoon qua uiterlijk in films,meer dus richting Depp of iddmisschien Hugo Weaving(goed bedacht!) met z'n klote lachje..............

mercapto

Avatar

In de serieuze Batman is geen plek voor overacting zoals de heer Depp dat kan ;)

Axeqlusive

Avatar

Zelf ging ik toen ik het hoorde ook gelijk voor Hugo Weaving, hij is wel de man die dit aankan, als V was hij ook geweldig gewoon, puur zijn stem alleen al.

NieuwsFilm

meest populair