Featured

FilmTotaal weet raad: 3 ijskoude topfilms om koel te blijven bij deze tropische temperaturen

Airco aan, popcorn erbij en streamen maar!

door Jeffrey Kouters om 12:02 in Featured
Gisteren werd de eerste officiële landelijke hittegolf van dit jaar een feit. Het is dan ook niet gek dat veel mensen verkoeling zoeken aan de kust, maar voor de mensen die thuisblijven en zelf geen zwembad hebben, heeft FilmTotaal gelukkig ook een oplossing: 3 ijskoude topfilms met veel sneeuw en ijs.

Frozen (2013)
Regie: Chris Buck en Jennifer Lee | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a. | Te vinden op: Disney+
Het koninkrijk Arendelle is vervloekt en omhuld door een strenge en eeuwige winter. De optimistische prinses Anna besluit samen met haar vrienden een reis te maken om haar zus, de sneeuwkoningin Elsa, te vinden. Zij is de enige die de vloek kan doorbreken. Frozen is natuurlijk een perfecte film om de zomer te overleven, want wie zou er nu niet in Arendelle willen leven?

The Revenant (2015)
Regie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a. | Te vinden op: Netflix
Pelsjager Hugh Glass wordt flink toegetakeld door een grizzlybeer en voor dood achtergelaten door zijn collega's. Hij besluit wraak te nemen en moet zich daarvoor een weg zien te banen door een strenge winter. The Revenant zit vol met schitterende beelden van besneeuwde landschappen. Ideaal voor deze tijd van het jaar.

The Grinch (2018)
Regie: Yarrow Cheney en Scott Mosier | Cast: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, e.a. | Te vinden op: Amazon Prime Video
De Grinch is een groene mopperkont die een grote hekel heeft aan het kerstfeest. Wanneer de inwoners van het nabijgelegen dorpje Whoville de versiering weer tevoorschijn toveren, besluit de Grinch in te grijpen en het feest volledig te gaan ruïneren. Het vrolijke meisje Cindy-Lou brengt hem echter op andere gedachten. Wie aan sneeuw en ijs denkt, denkt aan Kerst én The Grinch (maar dit keer wel de animatieversie).

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carmine

Avatar

Misschien werkt het ook als ik mijn kerstboom van stal haal en opzet. De ultieme wintergedachten en kerst is sowieso een koude bedoeling

xarkov

Avatar

Mss extra dikke trui aantrekken, met wanten en een wintermuts, voor dat koude winter gevoel xD.

Gigan72

Avatar

The Thing ( 1982) is ook een optie Antarctica,sneewstorm en een 1 van de gevaarlijkste alien/virus ooit
Nou als dat geen feest is dan weet ik het ook niet meer.

NieuwsFilm

meest populair