Algemeen

Deze schurk moest grotere rol krijgen in 'Avengers: Endgame'

In Avengers: Endgame ontbraken Thanos' hulpjes.

door Bram de Groot om 08:31 in Algemeen
Ondanks dat veruit het meeste gevaar in Avengers: Infinity War bij Josh Brolins Thanos vandaan kwomt, is zijn Black Order ook zeker aanwezig in de strijd met de Avengers. In Avengers: Endgame keren ze terug, maar niet heel opvallend.

Nu blijkt dat in ieder geval Proxima Midnight bijna een aanzienlijkere rol had gekregen in Endgame. Dit meldt actrice Carrie Coon. Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly vertelde ze hoe ze aan de rol kwam:


"Ik kreeg een voice-over auditie; het was niet duidelijk voor welk project het was. Ze deden er erg geheimzinnig over, maar ik kreeg een aantal regels die uiteindelijk in de film te zien waren. De Russo's waren enthousiast over dat ik het personage fysiek gestalte zou geven en ze nodigden me uit om naar Atlanta te komen. Ik was zwanger en speelde op dat moment een toneelstuk. Ik vloog ernaartoe en zat op de set voor ongeveer 12 uur."

Niet terug voor deel 2
Voor de opnames deel twee kon ze niet terugkeren, ondanks dat de Russo's haar graag terug hadden gehad voor een grotere rol. Ze had op dat moment ander werk en moest afzeggen. Infinity War-standin Monique Ganderton werd gebruikt voor het kleine aandeel van Proxima Midnight in Endgame.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik dacht in Endgame al te zien dat het iemand anders was......... ;)

Dramalert

Avatar

Kwomt ? Serieus ? Jesus wat erg.

NieuwsFilm

meest populair