Gerucht: 'Spider-Man 3' zoekt dit soort acteur voor de rol van Kraven

Gerucht: 'Spider-Man 3' zoekt dit soort acteur voor de rol van Kraven

Hij zou een van de schurken zijn van de film.

Marvel moet snel van start met het casten van Spider-Man 3, wil men echt in de herfst kunnen beginnen met de opnames. Nu gaat het gerucht dat men daar inderdaad mee bezig is. Op dit moment zou de studio zoeken naar een acteur die een beetje doet denken aan Joel Kinnaman. Hij zou dan een hoofdrol spelen.

Het is niet zeker welk personage gecast moet worden, maar het gerucht gaat dat Marvel iemand zoekt die Kraven kan spelen. Hij is in de comics een jager die vastbesloten was om te laten zien hoe goed hij was in het opjagen van wild, door ook Spider-Man te schieten.

Niet deze acteur
Dat er naar een Kinnaman-achtig type gezocht wordt, wil nadrukkelijk niet zeggen dat Marvel deze acteur wil hebben voor de rol. Er wordt gezocht naar iemand die breed gebouwd is, lang, tussen de 30 en 45 en een Kaukasisch uiterlijk heeft.

De derde Spider-Man-film wordt nog interessant voor Tom Hollands held. Zijn geheime identiteit is onthuld en hij is ervan beschuldigd Mysterio gedood te hebben. Hoe dat afloopt zien we in december 2021.

NieuwsFilm

meest populair