Celebrity

Hilary Swank zorgde jaren voor zieke vader maar is nu klaar voor een comeback

De actrice wilde voor haar zieke vader zorgen.

door FilmTotaal om 12:58 in Celebrity
De tweemaal met een Oscar bekroonde actrice Hilary Swank wist vroeger de ene naar de andere grote filmrol te bemachtigen, maar is nu al vijf jaar niet meer te zien in Hollywood. Nu maakt de 46-jarige actrice haar comeback, waarin ze zich in een recent interview over uitlaat.

Swank liet de acteerwereld achter om voor haar zieke vader te zorgen: ''Het plan was om een jaar voor hem te zorgen, aangezien hij een longtransplantatie nodig had. Het is sowieso een hele ingreep, maar het duurde allemaal langer dan verwacht. Een jaar werden er twee, twee jaar werden er drie enzovoort. Maar Godzijdank, het gaat nu allemaal super met hem en hij verkeert in een goede gezondheid!''

Netflix
Swank maakt haar terugkeer met de Netflix-film Away, waarin ze een astronaut speelt: ''Voordat ik een actrice wilde zijn, droomde ik ervan een astronaut te worden. Ik ben er altijd al door geobsedeerd geweest en heb gigantisch veel respect voor astronauten en hun werk''.

De actrice wil zich vanaf nu dan ook eigenlijk zo goed als alleen nog maar focussen op passieprojecten: ''Ik was meteen overtuigd door het script van Away. Alle personages hebben enorm veel diepgang en goede verhalen. Het mooie is ook dat het gaat om de ruimte, waar grenzen geen rol spelen, iets wat we nu ook wel zouden kunnen gebruiken''.

NieuwsFilm

meest populair