Video

Netflix laat Hans Zimmer een nieuwe tune maken met dit resultaat

Dit is een prachtige manier om films te openen.

door Jim Pedd om 06:00 in Video
Netflix heeft voor het eerst in tijden het deuntje dat je hoort voor films en series veranderd. Vooral voor films is er een nieuw stukje gecomponeerd door een van de meest gevierde componisten in de filmgeschiedenis: Hans Zimmer.

Films die Netflix in de bioscoop uitbracht, boden al een langere intro. Maar die langere intro heeft nu een veel herkenbaardere tune gekregen. Eentje die ook echt meteen het gevoel van film oproept. Die kan je hieronder beluisteren:
De nieuwe intro zal niet voor al het streamingmateriaal van Netflix gebruikt worden. Het gaat alleen om de intro voor films die in de bioscoop uitgebracht worden. Wat vind jij van de nieuwe tune? We horen het graag van je!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Is dat nou afgekeken van Marvel?

Hoverlicious

Avatar

@filmtotaal: compliment om jullie mening niet in de titel te plaatsen. Vind ik een verbetering van eerdere clickbate titels met de termen zoals prachtig, geweldig etc.

Soundtrack: als je hans zimmer in concert hebt gezien (heeft een tijdje op netflix gestaan) hoor je duidelijk de sound van hans zimmer duidelijk terug. Weet nog niet wat ik er van moet vinden. Het zal in ieder geval nooit zo episch zijn als de false blokfluit versie van de intro van 20th century fox.

NieuwsFilm

meest populair