Hiermee moet HBO Max het winnen van Netflix en Disney+

Hiermee moet HBO Max het winnen van Netflix en Disney+

Waarmee onderscheidt de streamingdienst zich?

WarnerMedia-baas Jason Kilar sprak recent met zakenblad Bloomberg over streamingdienst HBO Max. Hij vertelde wat volgens hem de belangrijkste onderscheidende factor van de streamingdienst is ten aanzien van marktleider Netflix.

Op dit moment is er een felle concurrentiestrijd gaande in de wereld van streaming. Disney+, Amazon Prime en HBO Max doen hun best om het stokje over te nemen van Netflix. Tot nu toe niet met al te groot succes, want tijdens de coronacrisis bleek Netflix de grote winnaar. Nummer twee is op dit moment Disney+, maar ook Amazon Prime en HBO Max timmeren aan de weg.

Betere kwaliteit
"Kwaliteit. Toen ik bij het bedrijf kwam werken, maakte ik een introductievideo vanuit mijn garage om hallo tegen iedereen te zeggen. Ze kondigden mij op 1 april aan en ik begon op 4 mei. En ik deed mijn best om mensen een gezicht te geven bij mijn naam. Dus ik maakte een video van twee minuten en introduceerde mijzelf daarin, en legde uit waarom ik me bij het bedrijf voegde," aldus Kilar.

"En het eerste wat ik zei, is de hoge standaard." "Wij hebben allemaal een hoge standaard. Als ik denk aan Casey Bloys, Toby Emmerich en Peter Roth, dan denk ik dat wat heel consistent is bij ons allemaal, de hoge standaard is. Wij leggen allemaal de lat hoger dan de rest."

NieuwsFilm

meest populair