Algemeen

Disney+ voegde deze 2 films nieuw toe deze week

Het gaat om twee nieuwe titels deze week.

door Jim Pedd om 11:46 in Algemeen
Vorige week was het echt raak op streamingdienst Disney+ en verschenen er tien (!) nieuwe films. Deze week is alles weer normaal op de streamingdienst van The Mouse House en verscheen er minder nieuws.

Vandaag kunnen we namelijk melden dat er slechts twee nieuwe films online verschenen, waarmee het nieuwe aanbod toch weer enigszins tegenvalt. Hieronder zetten we de nieuwe toevoegingen voor je op een rij.
Magic Camp: Een bankier keert in deze film terug naar het magische kamp waar hij als kind ooit al kwam, en is van plan daar de prijs te winnen die hem ontging toen hij jonger was.
Howard: Deze film is het nooit eerder vertelde verhaal van Howard Ashman, de liedjesschrijver achter klassiekers als Aladdin, Belle en het Beest en De Kleine Zeemeermin. Aan de hand van archiefmateriaal, privéfilmpjes en fotos, worden we meegenomen in het leven van Howard en zijn drang om nieuwe liedjes te bedenken. Ook krijgen we een blik op het creatieve proces dat hij doorloopt voor elke nieuwe film.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Ik zeg mijn abbonement op. Over jaartje weer maand en daarna weer stop. Er staat gewoon onvoldoende op dat nieuw is en de moeite waard is. Ik kan mijn tijd maar 1 x spenderen. Dan maar een goede film op Amazon.

NieuwsFilm

meest populair