Algemeen

Waarom 'Superbad 2' er écht niet gaat komen

Seth Rogen is gewoon te trost op de komedie.

door Bram de Groot om 09:02 in Algemeen
De komedie Superbad] uit 2007 van regisseur Greg Mottola was een groot succes. De film lanceerde de carrière van heel wat grote namen en zeker voor Seth Rogen werd met dé film voor hem de rode loper uitgeworpen.

Superbad werd tijdens hun tienerjaren geschreven door Rogen en zijn maatje Evan Goldberg. De hoofdpersonages heten dan ook Seth (Jonah Hill) en Evan (Michael Cera). In gesprek met Ladbible sprak Rogen over zijn films en degenen waarop hij een vervolg zou willen maken.

Géén Superbad 2
Rogen gaf aan dat hij Superbad één van zijn "beste prestaties" vindt en dat hij nooit een vervolg op de komedie zou willen maken. Dit wil hij niet doen omdat hij op geen enkele manier het origineel in gevaar wil brengen. Hij is er "ongelooflijk trots op."

"Als ik denk aan alle films die we ooit hebben gemaakt, dan is Superbad degene die ik 100 procent zeker nooit zou willen aanraken. Eerlijk gezegd denk ik niet dat er verbetering nodig is of dat we erop moeten voortborduren," aldus Rogen. Denk jij ook dat meer filmmakers zo zouden moeten denken?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrisselshizzel

Avatar

Mclovin mclovin ....... here take a sigaret .Oooh wat heb ik gelachen om deze film . Kijk m nog steeds met veel plezier .

BillySavastano

Avatar

And whats up with that jacket you look like fuckin Aladdin?! Its a vest! Hahah blijft een geweldige film

pine castle

Avatar

One name? Who are you, Seal?

NieuwsFilm

meest populair