Celebrity

Seth Rogen ziet Marvel als concurrentie voor komedies

Hij is een fan van de superhelden-studio, maar het maakt zijn werk er niet makkelijker op...

door FilmTotaal om 14:07 in Celebrity
Volgens Seth Rogen hebben makers van komedies het tegenwoordig moeilijk, aangezien ze het op moeten nemen tegen Marvel Studios. Als gevolg hiervan zijn de verwachtingen voor komediefilms hoger gespannen en daaraan is volgens Rogen bijna niet te voldoen aangezien het verschil tussen Marvel en de andere wel erg groot is.

Zo zegt de An American Pickle-acteur tijdens een recent interview: ''Thor: Ragnarok en Ant-Man zijn in feite ook komedies, maar zij beschikken over een budget van zo'n 200 miljoen dollar. Mensen verwachten niet anders meer en gaan daar ook van uit''.

Concurrentie
''Als je dus een grootschalige komedie wil maken, moet je er rekening mee houden dat Marvel de concurrentie is'' gaat Rogen verder. ''Ik moet wel zeggen dat ik een grote fan ben van de Marvel-films, ze zijn oprecht grappig en er spelen goede en komische acteurs in mee''.

''Kleinschalige komedies moeten het anders aanpakken. Zij moeten het publiek iets anders aan bieden''. Als voorbeeld noemt Rogen de film Good Boys, die hij zelf geproduceerd heeft: ''Good Boys deed het zo goed omdat het een film is waarmee het publiek een pure, emotionele, herkenbare en nostalgische komedie voorgeschoteld krijgt''.

NieuwsFilm

meest populair