'Jurassic World: Dominion' toont weer dinosaurussen op een setfoto

We zien weer praktische effecten!

Een nieuwe setfoto van Jurassic World: Dominion laat zien dat enkele beruchte dinosaurussen uit The Lost World terugkeren. In die film zagen we Site B op Isla Sorna, waar InGen de dinosaurussen kloonde. Daar zagen we ook tal van nieuwe dino's.

Een van die nieuwe dino's was de kleine, maar angstaanjagende Compsognathus. Een nieuwe setfoto laat vandaag zien dat de monsters weer terug zijn. Op een setfoto zien we een production artist die aan het kijken is naar het model van een van de Compsognathus. Die staat naast tal van andere soortgenoten, in een kleine kooi.

Vroeg in de film
Vrij vroeg in The Lost World zien we hoe de jonge Cathy Bowman op vakantie is met haar ouders. Ze staat op een strandje en hoort daar iets ritselen in de bosjes. Ze gaat kijken en komt erachter dat het schattige beestjes zijn, maar die ruiken bloed en vallen haar aan. Ze overleeft, maar ternauwernood. Zo blijkt hoe gemeen de Compsognathus is.

In deze film zijn de dinosaurussen losgebroken en zal een deel opnieuw gevangen zijn. Dat lijken we althans te zien op onderstaand beeld!

Bekijk de afbeelding
Overigens is er nog een bonusfoto van de set:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair