Algemeen

Bill Murray herenigd met 'Lost in Translation'-regisseur op eerste foto's 'On the Rocks'

Eindelijk een tweede Oscar-nominatie voor Bill Murray?

door Zilko Tarici om 08:31 in Algemeen
Het is alweer 17 jaar geleden dat Bill Murray vriend en vijand wist te verrassen met zijn sombere, doch komische acteerprestatie in Sofia Coppola's Lost in Translation. De twee zijn nu eindelijk herenigd voor de nieuwe film On the Rocks, waarin we Murray en Rashida Jones zien als vader en dochter. De eerste foto's van de film kun je hieronder bekijken.

In de film speelt Jones de rol van Laura, een gelukkig getrouwde schrijver en moeder die in paniek raakt wanneer ze haar man (Marlon Wayans) ervan verdacht dat hij interesse heeft in zijn nieuwe collega. Samen met haar cocktails zuipende, schatrijke vader (Murray) achtervolgt ze vervolgens haar man door heel Manhattan. Dat leidt tot een hoop komische taferelen, maar ook de nodige momenten van bezinning en diepgaande gesprekken over het leven en de liefde.

Een onverwachte reünie
Coppola liet tijdens een interview met Entertainment Weekly weten dat ze nooit had gedacht opnieuw te werken met Murray, omdat zijn rol in Lost in Translation zo geliefd is en dus niet wil aantasten. Na 17 jaar denkt ze daar heel anders over en schreef ze het script met Murray in gedachten. Voor bepaalde eigenschappen van Murray's personage Felix keek ze overigens ook naar haar eigen vader Francis Ford Coppola, die we natuurlijk allemaal kennen als regisseur van The Godfather.

On the Rocks, een productie van A24, zal ergens in oktober te streamen zijn via Apple TV+.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Klinkt goed! Sofia Coppola is verre van een slechte regisseur alleen heeft ze wat ups and downs.
Lost in Translation zeer mooie film!

NieuwsFilm

meest populair