Celebrity

Olivia Munn kraakt ex helemaal af: "In al die jaren wilde hij maar 2x seks"

De actrice is niet bepaald te spreken over de bedprestaties van een van haar ex-vriendjes.

door FilmTotaal om 15:41 in Celebrity
Olivia Munn heeft in de podcast Good For You van Whitney Cummings een boekje opengedaan over de verschrikkelijk slechte bedprestaties van een van haar ex-vriendjes. "Hij wilde het echt nooit met me doen", aldus de actrice.

"Ik heb een vriendje gehad dat echt ontzettend slecht in het hebben van seks was", vertelt Munn aan Cummings, zonder de naam van haar desbetreffende ex-partner te noemen. "Het is zelfs zo dat hij het in de jaren dat we samen waren maar twee keer met me heeft willen doen".

Volgens Munn heeft zij hem een keer voorgelegd waarom hij niet vaker wilde vrijen. "Ik was gewoon nieuwsgierig, omdat de meeste mannen niet uit mijn broek kunnen blijven en ik bij hem het gevoel had dat hij alles moest faken", legt ze uit.

Haar toenmalige vriend biechtte toen op dat hij nog maar weinig ervaring had in bed. Maar Munn geloofde dat niet helemaal en ging twijfelen over zijn seksualiteit. "Als we het deden, deden we het ook in een standje waarbij hij m'n gezicht niet hoefde te zien", verklaart ze haar twijfels nader.

Al met al was de relatie sowieso geen succes, vertelt Munn. "Het was geen prettige relatie", concludeert ze.

NieuwsFilm

meest populair