Algemeen

Zack Snyder vervangt omstreden acteur in Netflix-film 'Army of the Dead'

Ondanks dat de film is afgerond, wordt de eerder gecaste Chris D'Elia met geavanceerde CGI uit de film geschrapt.

door Zilko Tarici om 12:51 in Algemeen
Zack Snyder heeft jaren geleden laten zien een dijk van een zombiefilm te kunnen maken met zijn remake van Dawn of the Dead. Liefhebbers zullen dan ook hunkerend uitkijken naar Snyders terugkeer naar het zombie-genre met Netflix-film Army of the Dead. De opnames van de film werden vorig jaar al afgerond, maar nu moeten er wat re-shoots worden gedaan om een van de castleden te vervangen!

The Hollywood Reporter weet namelijk te melden dat actrice Tig Notaro (Star Trek: Discovery) als vervanger zal optreden van acteur Chris D'Elia, die ervan wordt beschuldigd dat hij meerdere meisjes heeft lastiggevallen met seksueel getinte berichten. Door middel van re-shoots, groene schermen en geavanceerde CGI wordt D'Elia nu vervangen door Notaro.

Zombies op Netflix
Naast Notaro zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder en Samantha Win.

Army of the Dead heeft nog geen releasedatum, maar je kunt erop rekenen dat de film ergens volgend jaar is te streamen via Netflix.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Dawn of the Dead volgde in de voetsporen van 28 Days Later door de zombies keihard naar je toe te laten rennen. Een nieuwe zombiefilm van Zack Snyder is zeker iets om naar uit te kijken. Het digitaal vervangen van een controversiële acteur is verspilde moeite. Hopelijk gaat dit geen trend worden.

Chris23

Avatar

Ghehe, inderdaad; want dan kenne ze alle James Bond films met Sean Connery digitaal vervangen Smiley face


enz. enz.

Draven

Avatar

Als je op de link van Tig Notaro klikt krijg je die van Chris D'Elia.

NieuwsFilm

meest populair