Zack Snyder vervangt omstreden acteur in Netflix-film 'Army of the Dead'

Zack Snyder vervangt omstreden acteur in Netflix-film 'Army of the Dead'

Ondanks dat de film is afgerond, wordt de eerder gecaste Chris D'Elia met geavanceerde CGI uit de film geschrapt.

Zack Snyder heeft jaren geleden laten zien een dijk van een zombiefilm te kunnen maken met zijn remake van Dawn of the Dead. Liefhebbers zullen dan ook hunkerend uitkijken naar Snyders terugkeer naar het zombie-genre met Netflix-film Army of the Dead. De opnames van de film werden vorig jaar al afgerond, maar nu moeten er wat re-shoots worden gedaan om een van de castleden te vervangen!

The Hollywood Reporter weet namelijk te melden dat actrice Tig Notaro (Star Trek: Discovery) als vervanger zal optreden van acteur Chris D'Elia, die ervan wordt beschuldigd dat hij meerdere meisjes heeft lastiggevallen met seksueel getinte berichten. Door middel van re-shoots, groene schermen en geavanceerde CGI wordt D'Elia nu vervangen door Notaro.

Zombies op Netflix
Naast Notaro zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder en Samantha Win.

Army of the Dead heeft nog geen releasedatum, maar je kunt erop rekenen dat de film ergens volgend jaar is te streamen via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair