Miley Cyrus over haar eerste keer seks: trio met twee meiden

Miley Cyrus over haar eerste keer seks: trio met twee meiden

De zangeres beleefde haar eerste seksuele avonturen met meisjes (ja, in meervoudsvorm).

Miley Cyrus heeft nooit een geheim gemaakt van haar seksuele gevoelens. De biseksuele zangeres had haar eerste seksuele ervaring zelfs met twee (ja, je leest het goed) meisjes. Dat onthult ze in de podcast Call Me Daddy van Alexandra Cooper.

Miley Cyrus (27) wist al op jonge leeftijd dat ze niet alleen op mannen valt. Volgens de zangeres had ze in eerste instantie zelfs alleen maar gevoelens voor vrouwen. "Ik voelde me als kind veel eerder aangetrokken tot meisjes dan tot jongens", vertelt ze aan Cooper.

"Toen ik elf was, vond ik Minnie Mouse bijvoorbeeld woest aantrekkelijk", vervolgt Cyrus met een knipoog. "En ik was echt een geluksvogel, want toen ik werd gecast door Disney [als Hannah Montana in de gelijknamige serie] zag ik mijn kansen om samen met haar te eindigen enorm toenemen".


Lees ook:


Haar eerste seksuele ervaringen waren dan ook met meisjes. "Ik wist mijn vriendinnen vaak te overtuigen om met mij het bed in te duiken", vertelt Cyrus. Pas op haar zestiende deed ze het voor de eerste keer met een jongen. Toen kreeg ze namelijk wat met haar The Last Song-tegenspeler Liam Hemsworth.

NieuwsFilm

meest populair