Bewijs dat Marvel snel start met productie 'Fantastic Four'?

En staat 'Secret Invasion' ook op de planning?

Is Marvel klaar om binnenkort te beginnen met de productie van Fantastic Four? De bekende primeurtjesjager Charles Murphy speculeert daarover op zijn website nadat hij nieuwe informatie heeft gevonden die daar mogelijk op duidt.

Disney heeft vorige week twee nieuwe productiebedrijven laten registreren: Solve Everything Productions en Grass-Fed Productions. Hoewel deze bedrijfsnamen op het eerste gezicht misschien totaal willekeurig lijken, denkt Murphy dat deze weleens gelinkt zouden kunnen zijn aan twee Marvel-projecten: Fantastic Four en Blade.

Solve Everything is namelijk de naam van een comicreeks over de Fantastic Four, geschreven door Jonathan Hickman, uit 2008. In die verhaallijn bouwde Reed Richards een machine waarmee hij het multiversum in de gaten kon houden om oplossingen te vinden voor problemen waar hij zich verantwoordelijk voor voelt.

De naam lijkt dan ook een duidelijke hint. Voor Grass-Fed Productions kon Murphy niet zo'n overtuigende aanwijzing vinden. Betreft het misschien Blade?

Marvel kondigde vorig jaar al een film over half-vampier Blade aan, maar heeft - in tegenstelling tot alle andere aangekondigde projecten - nog niets geregistreerd voor die film. Murphy denkt dat 'gras' hier misschien een symbool is voor het feit dat vampiers mensenbloed nodig hebben om te overleven.

Een andere optie is Secret Invasion, zo speculeert de bekende blogger. Murphy meldde enkele maanden geleden dat Marvel in de beginfase is van die productie en de bekende verhaallijn graag naar het witte boek zou willen brengen. Maar wat heeft 'Grass-Fed' te maken met Secret Invasion?

De Skrulls die centraal staan in dat verhaal werden voor het eerst geïntroduceerd in Fantastic Four #2 en daarin deden de van gedaante veranderende schurken zich voor als koeien.

Murphy benadrukt dat zijn observaties vooralsnog puur speculatief van aard zijn en dat het niet zeker is of de door Disney geregistreerde productiebedrijven überhaupt voor Marvel Studios bedoeld zijn.

NieuwsFilm

meest populair