'Stranger Things'-ster Noah Schnapp laat fans schrikken met verontrustende berichten

'Stranger Things'-ster Noah Schnapp laat fans schrikken met verontrustende berichten

Maar er is een logische verklaring voor!

Noah Schnapp werd in een klap wereldberoemd na zijn rol in de uiterst populaire serie Stranger Things. Veel van zijn fans schrokken dan ook flink toen zijn Twitter-pagina vol kwam te staan met rare en zorgwekkende berichten.

Zo verschenen er de nodige berichten van de 15-jarige Schnapp, waaronder een waarin hij beweerde zelfmoord neigingen te hebben. Ook volgden andere berichten met verschillende scheldwoorden, seks-gerelateerde opmerkingen, dat hij aan de drugs was geraakt en als gevolg hiervan al met de nodige mensen op de vuist was gegaan.

Geen zorgen
Niet heel erg gek dus dat nogal wat mensen zich afvroegen of het dus wel goed ging met de jonge acteur, maar hij is in orde. Het gaat namelijk om een hacker die zijn account heeft overgenomen. Dit liet Schnapp zelf weten op Instagram.

''Iemand heeft mijn Twitter-account gehackt. Ik heb die berichten niet zelf geschreven. Ik probeer terug op mijn account te komen, zodra dat is gelukt, laat ik het jullie weten''. Het is niet de eerste keer deze maand dat het account van een beroemdheid gehackt wordt. Een paar weken terug werden ook Elon Musk, Barack Obama en Joe Biden hier het slachtoffer van.

NieuwsFilm

meest populair