Cuba Gooding Jr. aangeklaagd wegens verkrachting

Het zou in 2013 zijn gebeurd.

Cuba Gooding Jr. was in de jaren negentig een grote naam. Zo wist hij hoge ogen te gooien in films zoals Boyz n the Hood, A Few Good Man en Jerry Maguire. Voor laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar. De laatste jaren is de acteur echter heel wat minder te zien en een recente aanklacht zal daarbij niet helpen.

Gooding staat bekend als een feestbeest en werd vorig jaar nog aangeklaagd door een vrouw die liet weten dat de acteur haar in een bar betast zou hebben. Nu is er echter een nog veel serieuzer aanklacht tegen de 52-jarige Gooding ingediend. Het gaat hierbij om een verkrachting.

Het verhaal
De vrouw (die niet bij naam genoemd wordt) zegt dat de twee elkaar tegen kwamen in een bar in New York, waar Gooding haar uitnodigde voor een paar drankjes in zijn hotel. De vrouw accepteerde dit en ging zelfs mee naar zijn suite, waar zij beweert verkracht te zijn door de acteur. Dit allemaal zou in 2013 zijn gebeurd maar komt nu pas voor het eerst naar boven.

Ondanks het feit dat Gooding zelf nog niet van zich heeft laten horen, liet zijn advocaat, Mark Jay Heller, zich er wel al over uit. Hij zegt dat het verhaal niet klopt. Toch wil de aanklager een rechtszaak beginnen en is ze ook uit op een compenserende en punitieve schadevergoeding.

NieuwsFilm

meest populair