Gerucht: 'Black Widow' komt echt via Premier Access uit op Disney+ en niet in de bioscoop

Gerucht: 'Black Widow' komt echt via Premier Access uit op Disney+ en niet in de bioscoop

Geen bioscooprelease meer voor de volgende MCU-film!?

Nu Mulan exclusief uitgebracht wordt op streamingdienst Disney+, is het wachten of er ook andere films daar uitkomen. Zo vraagt iedere Marvel-fan zich af of Black Widow in november in de bioscoop draait, of dat de film toch via Premier Access op Disney+ komt te staan.

Disney liet rond Mulan weten dat het een eenmalig iets zou zijn. Maar daarna bleek ineens dat het goed mogelijk was dat er meer voor de bioscoop bedoelde films exclusief naar Disney+ komen. Langzaamaan stapelt zich het bewijs op dat dit ook gaat gelden voor MCU-film Black Widow.

Video-on-demand
MCU Cosmic vond op de site Movies Anywhere een verwijzing naar Black Widow. Movies Anywhere is een Amerikaanse video-on-demand website, waar nu een nieuwe pagina is aangemaakt voor de MCU-film. Het zou kunnen dat de pagina automatisch gegenereerd is, aangezien de film rond deze tijd digitaal uitgebracht zou worden als de bioscooprelease in mei door was gegaan.

Maar op de pagina staat tegelijk ook dat de release op 6 november plaatsvindt. En dat maakt voor MCU Cosmic dat we toch aan mogen nemen dat de film wellicht exclusief op Disney+ wordt uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair