Video

Trailer van Sofia Coppola's 'On The Rocks' met o.a. Bill Murray

De film zal over niet al te lang op Apple+ te zien zijn !

door Wouter Drummen om 15:26 in Video
Sofia Coppola, de dochter van de legendarische regisseur Francis Ford Coppola, heeft zelf ook al hoge ogen weten te gooien met films als Lost in Translation, waarin o.a. Bill Murray schitterde. Nu werkt ze opnieuw samen met de 69-jarige acteur aan On The Rocks, waarvan de eerste trailer nu is vrijgegeven.

De film gaat over een vrouw (Rashida Jones) die opnieuw in contact komt met haar vader (Bill Murray), een extravagante playboy die de man van haar dochter (Marlon Wayans) ervan verdenkt vreemd te gaan. Samen proberen vader en dochter erachter te komen of dit waar is. Coppola liet zich zelf ook kort uit over haar film: ''Er wordt veel over het leven gepraat, over mannen en vrouwen en dat allemaal onder het genot van de nodige martinis in verschillende clubs in New York''.

Wanneer
On The Rocks, afkomstig van de populaire filmproductiemaatschappij A24 (dat recentelijk nog indruk wist te maken met films als Hereditary, Midsommar en Uncut Gems) zal vanaf oktober op Apple+ te zien zijn. De trailer is hieronder te zien.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jamal M

Avatar

Echte fijne cinema!

NieuwsFilm

meest populair