Weer een tegenslag voor 'Jurassic World: Dominion'

Weer een tegenslag voor 'Jurassic World: Dominion'

Het coronavirus voorkomt opnames in Malta.

Een kleine tegenslag voor Jurassic World: Dominion. Kortgeleden werden de opnames hervat in het Verenigd Koninkrijk, met heel wat veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar toch is nu besloten de opnameperiode in Malta flink in te korten.

Het was de bedoeling om eind deze maand naar Malta te verhuizen en daar dik een maand te blijven. Maar vier crewleden die op Malta waren testten positief op het coronavirus. En er is door het stijgende aantal besmettingen daar besloten dat iedereen die vanuit Malta naar het Verenigd Koninkrijk reist, veertien dagen in quarantaine moet. Castleden als Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Sam Neill die naar het land zouden reizen, blijven nu in het Verenigd Koninkrijk.

Enkel de second unit
In eerste instantie zouden de first en second unit naar Malta verhuizen voor de opnames, maar nu laat een woordvoerder van Universal Pictures weten dat enkel de second unit naar het eiland gaat. Daarmee moeten de opnames omgegooid worden.

Nu zal er met visuele effecten en cameratrucs gekeken moeten worden naar manieren om het erop te doen lijken dat de castleden daadwerkelijk op Malta zijn.

NieuwsFilm

meest populair