Zombie-hits 'Train to Busan' en 'Peninsula' krijgen mogelijk nog een vervolg

Zombie-hits 'Train to Busan' en 'Peninsula' krijgen mogelijk nog een vervolg

De Zuid-Koreaanse franchise wordt steeds groter.

De Zuid-Koreaanse regisseur Yeon Sang-Ho wist indruk te maken met Train to Busan. Het vervolg, Peninsula, werd iets minder goed ontvangen, maar doet het helemaal best aan de box office. Nog een vervolg lijkt er zomaar in te zitten.

Dat vertelt Yeon namelijk aan Entertainment Weekly. Hij is al begonnen met werken aan dat vervolg, dat zich zou focussen op de levens van "de vele andere overlevenden die op het schiereiland wonen." Maar wanneer dat vervolg er komt is heel erg de vraag.

Zelf niet regisseren
Een mogelijkheid is dat Yeon de film zelf niet regisseert. "Misschien doe ik dat niet, maar ik zou wel graag binnen dit framework willen werken aan nog een film. Ik denk dat ik met Peninsula de wereld van Train to Busan flink uitgebreid heb, en denk dat er nog heel wat andere mensen wonen. Ik zou hun verhalen willen vertellen."

Train to Busan was nog een film waarin we te zien kregen hoe er een zombie-uitbraak plaatsvond in Zuid-Korea. Een groep mensen probeert aan boord van een trein te overleven. In dit vervolg volgen we een hele andere groep, die probeert een lading geld te stelen uit het inmiddels volledig opgegeven schiereiland.

Daar komen ze echter een hele nieuwe gemeenschap tegen van mensen die hun leven tussen de zombies hebben op weten te bouwen.

NieuwsFilm

meest populair