nu in de bioscoop

Peninsula (2020)

Het vervolg op Train to Busan geeft een flinke dot gas, maar is een kwartier voor het einde door de brandstof heen.
play

5,6 details

  • 116 Min
  • Actie
  • Horror
  • Thriller
  • Zuid-Korea
116 Min Zuid-Korea

Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok (Gang Dong-won) en Min-Jung (Lee Jung-hyun) krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul binnen een tijdslimiet op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Maar behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige overlevingsstrijd begint!

Regie
Sang-ho Yeon
Cast
Dong-won Kang, Geoffrey Giuliano, Hae-hyo Kwon, Jung-hyun Lee, Daniel Joey Albright, Christopher Gordon, Re Lee, Pierce Conran, Bella Rahim.
Release
15.07.2020
Release NL
13.08.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Sang-ho Yeon | Scenario: Joo-Suk Park en Sang-ho Yeon | Cast: Dong-Won Gang (Jung Seok), Jung-hyun Lee (Min Jung), Re Lee (Jooni), e.a. | Speelduur: 116 minuten | Jaar: 2020

Wie denkt dat zombies altijd van die slome duikelaars zijn, heeft nooit Train to Busan van Sang-ho Yeon gezien. In die Zuid-Koreaanse actiehorror zetten de schuimbekkende gekkies het juist op een sprinten. Snelheid is dus geboden. In deel twee wordt de trein verruild voor een vrachtwagen. Een flinke dot gas houdt de vaart er lekker in, maar je bent ook iets sneller door je brandstof heen.

Peninsula speelt zich af op een schiereiland in Zuid-Korea, vier jaar nadat de enorme zombie-uitbraak daar plaatsvond. Het gebied is veranderd in één grote quarantainezone, waar zombies en tot barbarij vervallen bendes de dienst uitmaken. Waarom zou je hier vrijwillig naartoe gaan? Het antwoord laat zich vrij gemakkelijk raden: geld. Heel veel geld.

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

Peninsula Nieuwsberichten

Bioscoopagenda

"Peninsula" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Peninsula

acties