Video

Eerste trailer 'Train to Busan Presents: Peninsula'!

Het zombiesucces is terug.

door Bram de Groot om 17:07 in Video
In de eerste Train to Busan is te zien we hoe een groep treinreizigers te maken krijgt met de uitbraak van een virus dat de inwoners van Zuid-Korea verandert in moordende en vliegensvlugge zombies. In de opvolger Peninsula bevinden we ons in een post-apocalyptische wereld.

In Train to Busan Presents: Peninsula volgen we een nieuw verhaal in dezelfde wereld, vier jaar na het origineel. Regisseur Sang-ho Yeon laat dit keer een avontuur zien van de voormalige soldaat Jung-seok die erin is slaagt om naar het buitenland te ontsnappen. Hij krijgt daar de opdracht om terug te keren en geheel tegen de verwachtingen in ontmoet hij overlevenden.


In Peninsula zijn er rollen voor onder meer Dong-won Kang en Jung-hyun Lee en de film moet - als het werkelijke virus corona voldoende is verdrongen - begin augustus in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen.

Eerder verscheen al onderstaande poster. Heb jij het eerste deel gezien? En kon jij je vermaken met de Zuid-Koreaanse zombies?10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Fuckin awesome.

Moviemagic

Avatar

De trailer ziet er erg goed uit. Alleen jammer dat de zombies niet zo mooi zijn opgemaakt als bijvoorbeeld uit The Walking Dead. Hier hebben ze wat lichte ogen en fluffyhaar. Desalniettemin ziet het er voor de rest prima uit.

Movieman2018

Avatar

Heb de eerste deel 2x gezien. Zeer goeie film en zeker een aanrader. Deze trailer voor het vervolg ziet er veelbelovend uit! Ik kijk er naar uit!

Fluffer

Avatar

Korte trailer maar ziet er niet slecht uit.

eltorro

Avatar

Ziet er heel goed uit! Zo te zien een goede combi tussen actie en het zombie genre.

Frietgezicht

Avatar

Deel 1 was niet fantastisch maar keek lekker weg, erg vermakelijk. Deze ziet er heel anders uit en weer vermakelijk. En beter dan TWD, wat is dat al jaren slecht.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "En beter dan TWD, wat is dat al jaren slecht."
En de kijkcijfers blijven maar dalen, maar toch bestellen die idioten van AMC weer nieuwe seizoenen. Smiley face

Maac

Avatar

Best een vette trailer. Ik ga wel kijken, al vind ik deel 1 zeer matig en overgewaardeerd.

dragon 2

Avatar

dit was voor mij de beste zombie film die ik heb gezien

NieuwsFilm