Algemeen

Leger aan zombies valt aan op posters 'Train To Busan Presents: Peninsula'

Officieel is het dus niet 'Train To Busan 2'.

door Arjen Rooseboom om 10:34 in Algemeen
Er zijn 2 verse posters vrijgegeven voor het met hoge verwachtingen aangekondigde Peninsula, de sequel op de succesvolle Koreaanse horror Train To Busan uit 2016 die kon rekenen op lovende reacties.

We zien de nieuwe cast in een zee van autowrakken, omringd door hordes ondoden aan alle kanten en hoofdrolspeler Jung-Hyun Lee met Dong-Won Kang, bewapend in een gammel voertuig, op zoek naar een ontsnapping.

Vooruit, nog 1 keertje de synopsis: Peninsula speelt zich 4 jaar later af in hetzelfde universum, maar is GEEN direct vervolg op de eerdere uitbraak van de zombieplaag die de protagonisten achtervolgde in een trein.

Geen oude bekenden, maar andere acteurs/actrices
Dit keer lopen we mee met een voormalige soldaat die ontsnapt is van het inmiddels verwoeste Koreaanse schiereiland en nu terug moet keren voor een opdracht. Op zijn tocht ontmoet hij onverwachts overlevenden.

Bedenker San-Ho Yeon zit weer op de regiestoel en de release in het thuisland staat (vooralsnog?) gepland voor deze aankomende zomer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Ik vond de eerste wel leuk. Duurde wel even voordat die op gang kwam. Deze wil ik ook wel zien. Ik vind het nog meevallen dat er geen Amerikaanse versie van wordt gemaakt of ....

AlanSmithee

Avatar

Sorry Moviemagic, de Amerikaanse remake is momenteel in pre-productie. Maar de trailer van deze Koreaanse sequel ziet er wel weer erg goed uit.

Fluffer

Avatar

Train to busan was echt goed, ik kijk uit naar deze peninsula .

A-Bat

Avatar

Beste zombie film van de laatste jaren

NieuwsFilm

meest populair