Trailer en alle details over 4-delige 'Zack Snyder's Justice League'!

Trailer en alle details over 4-delige 'Zack Snyder's Justice League'!

Zin in Zack Snyder's Justice League? Hier alle details, en de trailer.

In 2021 verschijnt HBO Max mogelijk in Nederland en hopelijk net voordat Zack Snyder's Justice League online gaat. Alle nieuwe details over deze zeer uitgebreide, compleet nieuwe versie van de bioscoopversie Justice League uit 2017 vind je hieronder!

Het is nu bekend dat deze nieuwe versie van Zack Snyder een filmserie van vier afleveringen wordt. Elke aflevering een uur duren. Snyder onthulde dat de fans die niet beschikken over HBO Max zich geen zorgen hoeven te maken. Er komen deals met andere diensten zodat iedereen de vierluik kan zien.

De eerste volledige trailer met veel Darkseid!
Hieronder zie je de trailer voor Justice League: The Snyder Cut. Dit is dezelfde die enkele uren geleden al lekte, maar snel werd verwijderd. We zien veel van de schurk Darkseid, soort van alternatieve shots dan dat we zagen in de bioscoopversie en uiteraard heel veel van de superhelden.


Méér Flash en Cyborg!
De superhelden in deze Justice League blijven uiteraard Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher).

De laatste twee lijken een groter aandeel te krijgen in de film. Voor Flash is dat logisch aangezien er in 2022 een solofilm over hem verschijnt. Cyborg heeft echter (nog) geen toekomst los van deze Snyder Cut.

NieuwsFilm

meest populair