Merkwaardige Nicolas Cage-film werft Pedro Pascal als drugsbaron

Merkwaardige Nicolas Cage-film werft Pedro Pascal als drugsbaron

Een film waarin Nicolas Cage Nicolas Cage speelt.

Acteur Pedro Pascal heeft een opmerkelijke carrière. Hij speelde al jaren in allerlei tv-series, maar wist zich via Game of Thrones en Narcos pas in de kijker te spelen bij het grote publiek. Sindsdien was hij te zien in de grote Hollywood-blockbusters, zoals Kingsman: The Golden Circle en binnenkort Wonder Woman 1984 en hij is uiteraard de Mandalorian in de gelijknamige serie.

Nu heeft hij voor een opvallend project gekozen: een film met Oscarwinnaar en hedendaags b/c-list-acteur Nicolas Cage. Samen gaan ze namelijk de film The Unbearable Weight of Massive Talent opnemen, ook met That Awkward Moment-regisseur Tom Gormican. Dit wordt duidelijk via The Wrap.

Cage als Cage
In The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Cage de acteur Nicolas Cage die er alles aan wil doen om in een film van Quentin Tarantino (Once Upon a Time ... in Hollywood) te spelen. Maar er is meer. Hij heeft schulden en een moeilijke relatie met zijn dochter.

De film Cage moet in de film optreden tijdens een verjaardagsfeest van een Mexicaanse drugbaron (Pascal) die fan van Cage is. Cage moet voor de Amerikaanse overheid spioneren.

NieuwsFilm

meest populair