DVD RELEASE

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)

Nicolas Cage speelt zichzelf en tongt met niemand minder dan zijn jongere ik in een komedie vol rake vondsten.
play

6,9 details

  • 107 Min
  • Komedie
  • Actie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

'The Unbearable Weight of Massive Talent' draait om Nicolas Cage, die ermee akkoord gaat om tegen betaling langs te gaan op het verjaardagsfeest van een miljardair en superfan. In werkelijkheid is Cage informant voor de CIA, aangezien de miljardair een drugsdealer is.

Regie
Tom Gormican
Cast
Nicolas Cage, Demi Moore, Neil Patrick Harris, Pedro Pascal, David Gordon Green, Ike Barinholtz, Tiffany Haddish, Eli Jane, Jacob Scipio, Sharon Horgan, Alessandra Mastronardi, Björn Freiberg, Paco León, Lily Mo Sheen, Joanna Bobin, Enrique Martínez, Mario Perez, Nicholas Wittman, Manuel Tallafé, Caroline Boulton, Cesare Taurasi, Anna MacDonald, András Korcsmáros, Rebecca Finch, Kristian Flores, Katrin Vankova, Luke McQueen.
Release
12.03.2022
Release NL
21.04.2022
Release DVD
10.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Tom Gormican | Scenario: Tom Gormican en Kevin Etten | Cast: Nicolas Cage (Nick Cage), Pedro Pascal (Javi Gutierrez), Tiffany Haddish (Vivan), Sharon Horgan (Olivia), Neil Patrick Harris (Richard Fink), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2022

Het afgelopen decennium had niet het beste voor met acteur Nicolas Cage. Vanwege een grote belastingschuld leek hij in elke film die hem werd aangeboden te spelen. Dit zorgde voor een enorme stroom aan slechte films, met wat uitzonderingen zoals Mandy[i], [i]Joe en Pig. Bovenop deze creatieve armoede werd Cage ook nog eens een meme. Zijn hele acteerstijl werd een grap in compilatiefilmpjes op YouTube. Dan is het soms maar beter om met de grap mee te doen. In The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Cage niemand minder dan Nick Cage en laat zien waarom hij nog steeds een van de meest geliefde acteurs van zijn generatie is.

Ook in de film gaat het niet goed met Cage. Hij heeft net een scheiding achter de rug en woont in een hotel. Films krijgt de acteur niet meer aangeboden, maar er is wel een miljonair die hem voor een miljoen dollar wil ontmoeten. Omdat Cage om werk verlegen zit besluit hij op het aanbod in te gaan. Javi, de excentrieke miljonair, heeft een plan om een film met Cage te gaan maken.

alle artikelen (11)

The Unbearable Weight of Massive Talent Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Unbearable Weight of Massive Talent

acties