Nieuwe film Nicolas Cage moet wel héél goed worden als je deze anekdote hoort

Nieuwe film Nicolas Cage moet wel héél goed worden als je deze anekdote hoort

Hij twijfelde om mee te doen, nou nou...

Toen voor het eerst werd aangekondigd dat Nicolas Cage zichzelf (en een aantal van zijn personages) ging spelen in The Unbearable Weight of Massive Talent, waren fans meteen enthousiast.

Het blijkt nu alleen dat Cage zelf iets meer overtuigingskracht nodig had. Toen schrijver/regisseur Tom Gormican de acteur benaderde om in de film te schitteren, wees hij het maar liefst drie tot vier keer af voordat een oprechte brief hem uiteindelijk over de streep trok.

En een Cage die kritisch zijn rollen uitkiest, is toch alweer van een tijdje geleden, want de laatste jaren lijkt hij werkelijk alles aan te grijpen voor een salarisstrookje, in 2011 op humoristische wijze geparodieerd door het Youtube-kanaal 'College Humor'. Hieronder nog even kort genieten:


Respectvolle benadering
"Ik wilde er geen deel van uitmaken, maar na Toms bericht dacht ik 'Oké, hij probeert niet alleen zogenaamd de spot te drijven met Nick Cage, hij heeft ook een reële interesse in een deel van mijn eerdere werk. Zijn toon was meer een viering van enkele legendarische schermfragmenten."

The Unbearable Weight of Massive Talent zal vanaf eind april in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair