Nicolas Cage heeft dikke hit met 'Massive Talent'

Nicolas Cage heeft dikke hit met 'Massive Talent'

Sterk ontvangst voor de actiethriller.

De afgelopen periode heeft Lionsgate Movies heel wat aandacht gevraagd voor de film The Unbearable Weight of Massive Talent met belangrijke rollen voor Nicolas Cage en Pedro Pascal. En dat blijkt niet onterecht.

De eerste recensies wijzen namelijk uit dat de critici zeer te spreken zijn over de film van regisseur Tom Gormican (That Awkward Moment). Op het moment van schrijven staat Massive Talent op de volle 100 procent na vijftien recensies, met een 7,4/10 als gemiddelde beoordeling.

Een buitengewone film over het verleden van Cage
"De filmmakers halen uit alle hoeken van Cage's filmografie iets buitengewoons," aldus Marya E. Gates van RogerEbert.com. "Er is voor elk wat wils in The Unbearable Weight of Massive Talent. Het is een van de grappigste films van het jaar," schrijft de eveneens positieve Jude Dry van indieWire.

Tom Gormicans nostalgische avonturenreis The Unbearable Weight of Massive Talent is een ware liefdesbrief aan elk facet uit het verleden van Cage en een prikkelende routekaart naar zijn toekomst," meent Robert Daniels van The Playlist.

"Degenen die accepteren dat het nooit zo onvoorspelbaar zal zijn als de man zelf, zal erg kunnen genieten - vooral gezien de toevoeging van Pedro Pascal, die vele scènes steelt van een acteur die bijna onmogelijk genegeerd kan worden," aldus John DeFore van The Hollywood Reporter.

Kortom: noteer 21 april in je agenda en bezoek The Unbearable Weight of Massive Talent in je lokale bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair