Meer 'Joker'-achtige films op komst van DC Comics

Meer 'Joker'-achtige films op komst van DC Comics

Er wordt gekeken naar meer van dat soort projecten.

DC ontwikkelt meer Elseworlds-films als Joker. DC-baas Walter Hamada vertelde dat zijn productiebedrijf overweegt meer van dat soort films te maken, gewoon omdat Joker zo goed bleek te werken.

Er is wel een belangrijke voorwaarde voor Hamada: het verhaal moet echt goed zijn. "Daar ligt onze focus, dus als wij een filmmaker tegenkomen met een interessant verhaal dat niet binnen onze bestaande tijdlijn werkt en dat zou werken als een Elseworlds-film, dan willen we 'm misschien wel maken."

Wanneer het voorbijkomt
Dat wil niet zeggen dat er straks elk jaar een nieuwe Elseworlds-film uitkomt. "We willen dat het iets speciaals blijft. Dus het is niet zo alsof je straks elk jaar een Elseworlds-film moet willen. We willen dat ze speciaal zijn, en het moet niet voelen alsof we gewoon een hele rits aan films over verschillende personages uitbrengen. Er moet een reden voor zijn."

Het is niet duidelijk aan wat voor Elseworlds-films gewerkt wordt, in elk geval is het geen Red Son-film waar eerder geruchten over rond gingen. Die kan er wel komen, maar dat hangt af van "de juiste persoon op het juiste moment."

NieuwsFilm

meest populair